Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش منتشر شده از مرکز رصد اینترنتی استانفورد تاکنون ۲۱ حساب توییتر، ۶ حساب اینستاگرام و ۷ صفحه فیس‌بوک توسط این مرکز کشف شده است که حدفاصل بین سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ علیه مخاطبان ایرانی مطلب تولید می‌کردند!

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا؛ نیویورک تایمز طی گزارشی اعلام کرد که پژوهشگران مرکز رصد اینترنتی استانفورد از کشف یک کمپین نفوذ در توییتر، اینستاگرام، واتس‌اپ و فیس‌بوک خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌کنندگان در این پویش مطالبی علیه کشور خود و در راستای حمایت از منافع آمریکا منتشر می‌کردند!

ظاهر حساب‌های کاربران شرکت‌کننده در این پویش خبری یا شخصی بودند، جالب است که حساب‌های فردی معمولا به کسانی تعلق داشته که اساساً وجود خارجی نداشته‌اند! بر اساس گزارش منتشر شده از مرکز رصد اینترنتی استانفورد تاکنون ۲۱ حساب توییتر، ۶ حساب اینستاگرام و ۷ صفحه فیس‌بوک توسط این مرکز کشف شده است که حدفاصل بین سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ علیه مخاطبان ایرانی مطلب تولید می‌کردند!

این حساب‌های بی‌هویت تاحدی در جعل پیشرفته بودند که تصاویر نمایه برخی از آن‌ها توسط هوش مصنوعی طراحی و بارگذاری شده بود! اداره کنندگان دیجیتال حساب‌های مجعول با قراردادن اشعار فارسی، عکس‌هایی از غذاهای ایرانی و امثال آن، در میان پیام‌های سیاسی خود سعی می‌کردند تا خود را دارای هویتی واقعی معرفی کنند!

براساس گزارش‌های موجود حساب‌های مذکور با هدف اصلی سیاه‌نمایی در ایران فعال می‌کردند، برای مثال زمانی که قطع برق در سال گذشته سبب باخت تیم‌ملی شطرنج ایران در یک مسابقۀ بین‌المللی آنلاین شد، این حساب‌ها به شدت ایران را تخریب کردند یا در زمان دیگری مدعی شده بودند که حمایت ایران از روسیه در جنگ اوکراین عواقب اقتصادی برای ایران خواهد داشت.

البته نیویورک تایمز در بخشی از گزارش خود مدعی شده که شرکت‌های بزرگ این حساب‌های مجعول را حذف کرده است تا اینطور الغاء کند که سامانه‌ها در دنیای مجازی بی‌طرف هستند و این منتشر کنندگان محتوا هستند که جهت‌دار عمل می‌کنند!

مغلطه‌ای عجیب و نادرست که کمی تفکر آن را آشکار می‌کند، مگر پلتفرم‌های بزرگ توسط انسان‌ها اداره نمی‌شوند؟ آیا می‌توان ادعا کرد که انسانی روی زمین زندگی می‌کند که ایدئولوژی ندارد؟ حتی همان انسان آتئیست و کافر نیز دارای ایدئولوژی کفر است و امکان ندارد که کنش‌های بیرونی خود را بدون در نظر گرفتن مرام خداناباوری تنظیم کند بنابراین مدیران پلتفرم‌های بزرگ نیز امکان ندارد بدون توجه به بغضی که نسبت به ایران دارند، سیاست‌های خود را در قبال کشورمان تنظیم کنند.

ادعای نیویورک تایمز مبنی بر شناسایی و حذف مجموعاً سی و سه حساب در سه پلتفرم اینستاگرام، فیسبوک و توییتر طی دو سال بسیار مضحک است، هرکدام از ما روزانه با ده‌ها و صدها حساب مواجه می‌شویم که علیه ایران سیاه نمایی می‌کنند یا اخبار جعلی منتشر می‌کنند که یقیناً بررسی دقیق آن‌ها مشخص خواهد که بسیاری از این کاربران اساساً وجود خارجی ندارند اما انتشار چنین خبری از سوی رسانه‌های آمریکا بیشتر برای تطهیر جهت‌گیری‌های سوء پلتفرم‌ها علیه منافع ملت‌ها قابل خوانش است.

دست کم تا مادامی که دشمنان ملت ایران در پلتفرم‌هایی مانند توییتر تیک آبی اصالت دریافت می‌کنند، صدها حساب فروش و آموزش سلاح در اینستاگرام فعال است و ارتباطات ضدامنیتی در بستر فیسبوک شکل می‌گیرد، توییتر ماه‌ها پیش از برگزاری انتخابات میاندوره‌ای کنگره آمریکا از شروع برنامۀ ویژۀ خود برای حفاظت از افکار عمومی آمریکایی‌ها صحبت می‌کند اما در ایام ناآرامی‌های ایران آتش‌بیار معرکه می‌شود، نباید آن‌ها را خنثی تلقی کرد.

انتهای پیام/

 

خبرنگار: علی پژوهش

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران گوگل نیویورک نیویورک تایمز آمریکا اینستاگرام ربات توییت فیسبوک توییتر آلبانی قطع برق سیاه نمایی منافقین واتساپ حساب جعلی فیک فیک نیوز مارک زاکربرگ متا واتساپ وب مرکز چشم سرگی برین خبر فیک آدام موسری ترور مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۸۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند

محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشور‌های همسایه صادرات بستنی دارند که بیشتر به عراق و کشور‌های حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات، به‌ویژه شهر دوبی است.»

«در ایران روزانه حدود هزار و ۲۰۰تن بستنی مصرف می‌شود که از این میزان حدود هزار تن از سوی شرکت‌های صنعتی و ۲۰۰تن هم از سوی کارگاه‌ها و بستنی‌سازی‌های سنتی تولید می‌شود.» اینها را محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی در ایران در مورد آمار تولید و صادرات بستنی در کشور می‌گوید. اما مهم‌تر از بستنی‌هایی که مصرف داخلی دارند، لژیونر‌ها و صادراتی‌ها هستند؛ بستنی‌هایی که با برند ایرانی شهرت جهانی کسب کرده و دل مشتری‌ها را به‌دست آورده‌اند.

شکری در مورد صادرات بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشور‌های همسایه صادرات بستنی دارند؛ صادراتی که رکورد ۴۰۰تن بستنی در روز را به دست‌آورده است؛ بستنی‌هایی که بیشتر به عراق و کشور‌های حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات به‌ویژه شهر دوبی می‌رسند. علاوه بر حوزه خلیج‌فارس، بستنی‌های ایرانی به کشور‌های آذربایجان، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان و حتی کشور‌های آفریقایی مانند لیبی هم صادر می‌شود و صادرکنندگان نیم‌نگاهی هم به بازار چین دارند.»

مردم جهان بستنی ایرانی را با چه طعم‌هایی دوست دارند؟

شکری با بیان اینکه صادرات بستنی ایرانی به کشور‌های دیگر با توجه به فرهنگ و ذائقه هر کشوری و با بسته‌بندی‌های مختص هر منطقه انجام می‌شود، می‌گوید: «چینی‌ها مزه‌های ایرانی مانند رز، گلاب و زعفران را خیلی دوست دارند و کشور‌های همسایه شمال ایران طعم زردآلو را می‌پسندند.»

این فعال صنعت تولید و تجارت بستنی با بیان اینکه بستنی ایران حتی به آمریکا و کانادا هم صادرات می‌شود، می‌گوید: «هرچند صادرات ما به این کشور‌ها محدود به ایرانیان ساکن در آنجا می‌شود، اما در شهر‌هایی مانند تورنتو عرضه بستنی ایرانی به جز فروشگاه‌های ایرانی به فروشگاه‌های غیرایرانی هم رسیده، ضمن اینکه به‌دنبال توسعه صادرات بستنی به آمریکا هم هستیم.»

بستنی زعفرانی ابتکار ایرانی

بستنی از فرنگ به ایران رسید. ناصرالدین‌شاه قاجار در سفر به فرانسه بعد از خوردن بستنی میوه‌ای فرانسوی، عاشق این دسر جذاب شد و به خدم‌وحشم خود دستور داد طرز تهیه آن را از فرانسوی‌ها بگیرند و به ایران بیاورند و اینگونه شد که پای بستنی به ایران باز شد. نخستین کسی که در تهران بستنی درست کرد «ممد ریش» نامی بود که با چرخ دوره‌گردی‌اش روانه کوچه و بازار می‌شد و بستنی می‌فروخت. پس از او، اکبر مشتی (مشدی) به بستنی رنگ و بوی ایرانی داد و بستنی زعفرانی تولید کرد. طعم این بستنی آنقدر خاص و خوب بود که خیلی زود در میان ایرانیان و جهانیان محبوب شد. اواخر دهه۴۰ شمسی، دستگاه‌های بستنی‌سازی وارد ایران شدند و بستنی در طعم‌ها و برند‌های مختلف عرضه شد.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • احضار فعالان رسانه‌ای درپی انتشار مطلب کذب درباره نیکا
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل درباره رامین یکتاپرست ؛ کسی که یک فاحشه‌خانه را در آلمان اداره می‌کرد | یکتاپرست وابسته به سپاه بود؟
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل و رسانه‌هایش درباره رامین یکتاپرست
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند